fbpx Skip to main content

Periodisk renhold av bolig i Bergen og omegn

Oppretthold et rent og friskt hjem med Vestvasks tjenester for periodisk renhold i Bergen. Enten du ønsker ukentlig, månedlig eller kvartalsvis rengjøring, skreddersyr vi en plan som passer perfekt til dine livsstilsbehov. Vårt erfarne team sørger for at ditt hjem alltid er velstelt og innbydende.

Hva innebærer vårt periodiske renhold?

  • Regelmessig vedlikehold: Velg hvor ofte du ønsker at vi kommer – vi tilbyr fleksibilitet til å passe inn i din travle timeplan.
  • Tilpassede renholdsplaner: Vi diskuterer dine spesifikke renholdsbehov og tilpasser vår service deretter. Dette inkluderer alt fra støvtørking til grundig rengjøring av kjøkken og bad.
  • Sesongbasert rengjøring: Vi tilbyr også sesongtilpassede tjenester for å takle spesifikke behov som kan oppstå på ulike tider av året, som for eksempel grundig vindusvask om våren eller dyptrengjøring av boligen før vinteren.

Fordeler med Vestvasks periodiske renhold:

  • Konstant renslighet: Med regelmessige besøk fra våre profesjonelle renholdere, vil ditt hjem alltid være rent og friskt.
  • Tidseffektivitet: Spar verdifull tid ved å overlate husarbeidet til oss. Bruk tiden du sparer på ting du virkelig ønsker å gjøre.
  • Reduser stress og øk velvære: Et rent hjem bidrar til et bedre hjemmemiljø og kan redusere stressnivået.

Uansett størrelse på boligen eller dine spesifikke behov, er Vestvask her for å sørge for at ditt hjem alltid ser best mulig ut. Ta kontakt med oss på 41 21 04 80 eller send en e-post til hei@vestvask.no for å sette opp en plan for periodisk renhold som fungerer for deg.

Oppdag forskjellen med Vestvask – hvor rent hjem betyr et lykkelig hjem.

Bestill uforpliktende befaring

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vaskehjelp

Personlig og effektiv vaskehjelp for ditt hjem. Skreddersydd rengjøring som gir deg mer tid til å nyte livet.

Flyttevask med garanti

Grundig flyttevask med kvalitetsgaranti. Sikrer at din gamle eller nye bolig er skinnende ren, uten bekymringer.

Vindusvask

Klar og strekfri vindusvask som bringer sollyset inn. Profesjonell vask som fornyer utsikten fra ditt hjem.

Visningsvask

Imponerende visningsvask for å maksimere boligens appell. Grundig og detaljert rengjøring som skaper et strålende førsteinntrykk.

Vask av bolig

Omfattende boligvask for et sunnere og renere hjem. Tilpasset dine behov og livsstil for et perfekt resultat.

Hovedrengjøring

Dyptgående hovedrengjøring for en total fornyelse av hjemmet. Grundig rengjøring fra topp til tå for en frisk start.

Fasadevask

Profesjonell fasadevask som revitaliserer hjemmets utseende. Skånsom, men effektiv behandling for alle typer overflater.

Luktsanering

Avansert luktsanering for et friskere og mer innbydende hjemmemiljø. Effektiv fjerning av uønskede lukter med langvarige resultater.