fbpx Skip to main content

Fasadevask Privat - Vestvask

Fasadevask av bolig i Bergen og omegn

Når hjemmet ditt trenger en ekstra grundig rengjøring, er Vestvasks hovedrengjøringstjeneste i Bergen det perfekte valget. Vår hovedrengjøring går lenger enn daglig rengjøring og tar for seg alle aspekter av hjemmet ditt for å sikre at det blir dypt og grundig renset. Dette er ideelt før spesielle anledninger, etter en ombygging, eller når sesongene skifter.

Hva omfatter vår hovedrengjøring?

  • Dyptgående rengjøring av alle rom: Vi rengjør gulv, vegger, tak, møbler, og alle kriker og kroker.
  • Kjøkken og bad: Disse rommene får spesiell oppmerksomhet med desinfisering og grundig rengjøring av apparater, fliser, fuger, og armaturer.
  • Vinduer og vanskelig tilgjengelige steder: Vårt team tar seg av vindusvask både innendørs og utendørs samt rengjøring av høyt og vanskelig plasserte områder.

Fordeler med å velge Vestvasks hovedrengjøring:

  • Frisker opp hjemmet: En hovedrengjøring kan fornye og revitalisere hjemmet ditt, og gjøre det mer innbydende og behagelig å være i.
  • Øker levestandarden: Et rent og godt vedlikeholdt hjem forbedrer luftkvaliteten og reduserer risikoen for allergier og andre helseproblemer.
  • Sparer tid og krefter: Å la profesjonelle ta seg av den store rengjøringen sparer deg for tid og anstrengelse, og du kan være trygg på at alt blir gjort grundig.

Enten du forbereder deg til en stor begivenhet eller bare ønsker å gi hjemmet ditt en ny start, er vår hovedrengjøring den ideelle løsningen. Kontakt Vestvask i dag på 41 21 04 80 eller via e-post på hei@vestvask.no for å avtale din hovedrengjøring. Vi ser frem til å hjelpe deg med å få et skinnende rent og friskt hjem!

Bestill uforpliktende befaring

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vaskehjelp

Personlig og effektiv vaskehjelp for ditt hjem. Skreddersydd rengjøring som gir deg mer tid til å nyte livet.

Flyttevask med garanti

Grundig flyttevask med kvalitetsgaranti. Sikrer at din gamle eller nye bolig er skinnende ren, uten bekymringer.

Vindusvask

Klar og strekfri vindusvask som bringer sollyset inn. Profesjonell vask som fornyer utsikten fra ditt hjem.

Visningsvask

Imponerende visningsvask for å maksimere boligens appell. Grundig og detaljert rengjøring som skaper et strålende førsteinntrykk.

Vask av bolig

Omfattende boligvask for et sunnere og renere hjem. Tilpasset dine behov og livsstil for et perfekt resultat.

Hovedrengjøring

Dyptgående hovedrengjøring for en total fornyelse av hjemmet. Grundig rengjøring fra topp til tå for en frisk start.

Fasadevask

Profesjonell fasadevask som revitaliserer hjemmets utseende. Skånsom, men effektiv behandling for alle typer overflater.

Luktsanering

Avansert luktsanering for et friskere og mer innbydende hjemmemiljø. Effektiv fjerning av uønskede lukter med langvarige resultater.