fbpx Skip to main content

Flyttevask i Bergen og omegn, med fornøydgaranti

Når du flytter, ønsker du å etterlate deg et hjem som er like rent og innbydende som da du flyttet inn. Det er her Vestvask kommer inn. Vår flyttevaskservice i Bergen sikrer at alle aspekter av hjemmet ditt blir grundig rengjort, fra gulv til tak. Og vi stopper ikke der – vi tilbyr en unik flyttevaskgaranti.

Vår Flyttevaskgaranti

  • Garanti på kvalitet: Vi garanterer at vår rengjøring møter standardene som forventes ved eiendomsoverdragelser. Skulle det være tilfeller der kjøperen av boligen din ikke er fornøyd, kommer vi tilbake og retter opp eventuelle mangler uten ekstra kostnad. Denne garantien gir både deg og kjøperen av boligen ekstra sikkerhet og visshet om at boligen er i topp stand.
  • Komplett tilfredshet: Med vår garanti kan du være sikker på at overleveringen av boligen går smidig, uten unødvendige komplikasjoner fra rengjøringsrelaterte klager.

Fordelene ved å velge Vestvask for din flyttevask:

  • Fleksibilitet i tjenesten: Vi jobber rundt din timeplan og dine behov, og sørger for at vårt arbeid er ferdig til avtalt tid.
  • Erfarne rengjørere: Vårt team består av erfarne rengjøringsassistenter som kjenner til kravene til flyttevask og vil sørge for at hvert hjørne av din bolig skinner.

Kontakt Vestvask i dag på 41 21 04 80 eller send en e-post til hei@vestvask.no for å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med flyttevasken. Gå fra din gamle bolig med et rent slate og sikkerhet om at alt er håndtert profesjonelt – garantert!

Bestill uforpliktende befaring

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vaskehjelp

Personlig og effektiv vaskehjelp for ditt hjem. Skreddersydd rengjøring som gir deg mer tid til å nyte livet.

Flyttevask med garanti

Grundig flyttevask med kvalitetsgaranti. Sikrer at din gamle eller nye bolig er skinnende ren, uten bekymringer.

Vindusvask

Klar og strekfri vindusvask som bringer sollyset inn. Profesjonell vask som fornyer utsikten fra ditt hjem.

Visningsvask

Imponerende visningsvask for å maksimere boligens appell. Grundig og detaljert rengjøring som skaper et strålende førsteinntrykk.

Vask av bolig

Omfattende boligvask for et sunnere og renere hjem. Tilpasset dine behov og livsstil for et perfekt resultat.

Hovedrengjøring

Dyptgående hovedrengjøring for en total fornyelse av hjemmet. Grundig rengjøring fra topp til tå for en frisk start.

Fasadevask

Profesjonell fasadevask som revitaliserer hjemmets utseende. Skånsom, men effektiv behandling for alle typer overflater.

Luktsanering

Avansert luktsanering for et friskere og mer innbydende hjemmemiljø. Effektiv fjerning av uønskede lukter med langvarige resultater.