Renhold til bedrifter

Vi tilbyr en omfattende og profesjonell renholds tjeneste for institusjonelle kunder og næringsliv. Vårt tilbud inkluderer både daglig og periodisk renhold. Vi er fleksible og tilbyr tjenester 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Renhold av kontorlokaler:

Du velger selv dag og tidspunkt for tjenesten og om renhold blir utført i åpningstider eller når alle har gått fra jobben. Vi er fleksible – slik at vi ikke forstyrer – din tid er viktigst for oss!

Vanlig kontorrenhold inneholder: tømming av søppelkasser, tørke støv fra møbler, skrivebord, telefon og annet utstyr, fjerning av flekker fra dører og glassplater, vasking av gulv, støvsuging av tepper, opprettholde renslighet i sosiale rom og sanitæranlegg. Ønsker du noe utover det tilpasser vi oss selvsagt!

Vi kan levere alle de nødvendige hygieneprodukter, som toalettpapir, såpe, tørkepapir til ditt kontor. Alt til meget attraktive priser.

 

Rengjøring borettslag

Vi tilbyr rengjørings tjenester relatert til vedlikehold av renhet i boretslag.

Vårt tilbud inkluderer: renhold av trapperom, korridorer, heiser, loft, kjellere, garasjer og andre felles områder i bolighus. Ønsker du/dere noe utover dette – SELVSAGT ordner vi det også!

Vi tilbyr også rengjøring av utearealer som adkomstveier, parkeringsplasser etc. Vi kan ta omsorg for grønne områder som: klipping av gresset, trimming av grener og hagearbeid. Vi gjennomfører desinfeksjon av de mest kritiske områdene som garasjer eller boder. Vi vasker med glede lekeplasser for barn eller fjerne snø fra fortau i vintermånedene. En totalleverandør – ett kontaktpunkt! Vi stiller opp for dere!

 

 Rengjøring av næringsbygg og kjøpesentrene

 

Rengjørings tjenester for næringslokaler er en profesjonell og komplett daglig service basert på vedlikehold av områder som gulv, vegger, vinduer, toaletter. Objektene med så høy kundetrafikk trenger fullt fokus og en god plan. Vi setter opp forslag for ditt bygg etter behov

 

Rengjøring av servicefasiliteter og butikker

Renholds nivå er nøkkelfaktor i bedrifter som vil tiltrekke seg nye kunder og beholde de gamle. Alle som tilbyr servicetjenester som frisør, tannlege, solarium etc. må passe på at det er rent døgnet rundt.

Vi i VestVask tar med glede dette ansvaret og tilbyr renholdstjenester på høyeste nivå. Vårt renhold er basert på egnede kriterier for valg av rengjøringsmetoder avhengig av spesifikke objekter og type tjenester som tilbys. Det er spesielt viktig å sikre en steril renhet i helseinstitusjoner, samt frisører og skjønnhetssalonger.

 

Rengjøring etter renovering / oppusing

Rengjøring etter renovering eller oppusing er veldig tungvint på grunn av tilstedeværelsen av vedvarende og gjenstridige flekker. Med flekker fra fugemasse, maling, sement er det umulig å fjerne uten bruk av tilpassede renseteknologi eller bruk av spesielle rengjøringskjemikalier samt maskiner. Forsøk på rengjøring kan skade overflaten om ikke rett fremgangsmåte blir brukt. Derfor er det svært viktig å utføre jobben på profesjonell måte. Gjennom støtte fra oss, kan du på kortest mulig tid bringe objektet til et fullt nytte og estetisk utseende.

 

 

Renhold i barnehager, skoler

Profesjonelt renhold i barnehager, skoler og andre steder der barn bruker tiden sin har nøkkelbetydning. På sånne steder må vi beholde de aller høyeste renhold standarder. Mange barn har allergi og kontakt med støv eller sterke kjemikalier kan føre til helse problemer. Vi bruker kun de rette midlene og ivaretar alle hensyn.